Links

Ontwerp van de website:

www.uwvakantiehuisonline.nl

Disclaimer

Inhoud
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij streven ernaar de informatie actueel te houden. Er kunnen echter geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Wij geven geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de informatie. Bij twijfel of onduidelijkheid verzoeken wij u daarom contact met ons op te nemen. Wij houden ons het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen. 

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade en verlies ten gevolge van het gebruik van de website www.mijnvakantieinoostenrijk.nl  Er komen externe links op deze website voor. Wij zijn echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina's van derden. Dat geldt ook voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop aangeboden worden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze externe links. 

Auteursrecht
Het auteursrecht voor teksten, ontwerp, foto’s en logo’s op deze website berust bij ons en mogen derhalve niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins worden gebruikt.

Bildnachweis TVB St. Margarethen